Flight phase – Wildlife

Flightphase is een kunst en design studio gestationeerd in Brooklyn.  Karolina Sobecka is de oprichtster en cretive director.  James George is Flightphase technische directeur.

Flightphase creërt werk dat boeiend en suggestief is.  Ze vinden een oplossing voor elke uitdaging. Ze ontwikkelen vooral kunst en commerciële projecten, deze wordt ontarmd door opkomende technologieën en interactieve media.

Een persoonlijke favoriet is Wildlife. Als het nacht is maken rijdende auto’s projecties op gebouwen. Elke auto projecteert een video van een wild dier op de gebouwen. In deze video’s zijn de bewegingen geprogrammeerd. De snelheid van de auto loopt gelijk met de bewegingen van het dier. De frame snelheid van de film komt overeen met de snelheid van de rotatie van het wiel opgepikt door een sensor.

Karolina Sobecka is een alleskunner. Ze werkt met animatie, vormgeving, interactiviteit, computer games en andere media.  Karolina ontving haar BDA aan de School of Art Institute of Chicago en haar MFA van de Calarts in Experimental Animation/Integrated Media. Ze heeft ook gestudeerd aan de University of Washington’s Digital Arts.  Karolina’s werk is verschillende internationale museums te zien geweest.

James George is een media kunstenaar en software ontwikkelaar.  Zijn werk combineert illusie en speelse ervaring door de vorm van permanente installaties, experimentele film en mobiele toepassingen. Hij is erg geïnspireerd door de nieuwe technologieën.

wildlife

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: