Haptic Architects vs. TANGRAM spa design : Effect

Effect, techniek en materiaal

Haptic Architects vs TANGRAM spa design

 IMAGE/ VIDEO

Image 

PROJECT TEXT

 Een trend in de hedendaagse interieurarchitectuur is de creatie van “living concepts”; losstaande ruimtes vloeien als het ware in elkaar over om zo één verbonden, “levende”, ruimte te creëren. Net zoals de verschillende lichaamsdelen samenwerken om een organisme in leven te houden.

Dit concept is ook van toepassing op de nieuwe TANGRAM spa combinatie. Enerzijds wordt de unit naadloos geïntegreerd in een reeds bestaande ruimte van uw huis. Anderzijds zijn de onderdelen van de unit onlosmakelijk met elkaar verbonden.

De TANGRAM is een elegante wellness-unit die zowel een sauna, stoombad, douchezone als relaxatieruimte omvat. Dit unieke spa concept van ontwerper Martin Schultheiss werd in april 2012 gepresenteerd op de internationale designbeurs van Milaan. De unit wordt gekenmerkt door een opwindend, eigentijds design dat naadloos aansluit bij een moderne levensstijl.

 

Duurzaamheid is van essentieel belang bij de constructive van de nieuwe TANGRAM. In de spa wordt het Green Package en het Green Steam Package geinstalleerd zodat uw energie verbruik minimal is. Ook is er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals zwarte natuursteen en walnoothout. Verdere materialen zijn glas, metal en steen. Deze weerspiegelen de rust en de natuur zodat de gast voledig tot rust kan komen en ook mental 100% kan relaxen.

Image 

EFFECT

 Het effect wat TANGRAM spa design creeert komt overseen met het effect dat Haptic Archinects  creert. Het gaat allemaal om de verzorging van de gast, dat in combinatie staat met duurzaamheid. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: